søndag den 22. marts 2009

SAW V (2008), David Hackl:

Detective Hoffman og agent Straham støder sammen, da de hver især efteforsker de stadig igangværende såkaldte Jigsaw-mord.

Already done that, already seen that, er de ord filmen efterlader hos mig. Udover et mere eller mindre naturligt spørgsmålstegn selvføgelig. Fordi, må indrømme, at jeg ikke helt forstår, hvad de (David Hackl, Patrick Melton, og Marcus Dunstan) vil med filmen. Hvor bevæger vi os hen, og hvor har vi bevæget os hen siden sidst?
I mine øjne fik James Wan (producer bag alle filmene og instruktør på Saw) en genial idé til at starte med. Lige siden har han så bare forsøgt sig med mere eller mindre vellykket spin-off på den idé. Og fred være med det, hvis man er til det. For mig at se, så udover det vel er ganske underholdende i en vis grad, ja så keder det mig nu alligevel i længden. Også selvom handlingen tager nogle drejninger jeg ikke have forudset, så bliver netop disse uforudsete drejninger faktisk bare forudsigelige i sig selv.
Spild af tid medmindre du er til hele Saw-miljøet, eller bare horror og ikke kan få nok af meningsløst splat, blod og torture porn generelt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar