fredag den 6. marts 2009


ROLE MODELS (2008), David Wain:

Danny (Paul Rudd) er træt af sit intetsigende og uambitiøse liv, og ikke mindst arbejde. Sammen med hans "ven" og kollega Wheeler (Sean William Scott) kører de rundt på diverse skoler, hvor de udfører et lille sketch, med budskabbet om, at drikke deres energi-drik istedet for at tage stoffer.
Da Danny spontant og uden omtanke eller ring pludselig frier til hans kæreste Beth, svarer hun til at store overraskelse nej. I sin vrede dummer Danny sig næste dag på arbejdet, hvor han ender med at kører en betjent ned. Både Danny og Wheeler idømmes 150 timers samfundstjeneste "mentoring" børn.

Åh nej dog. Denne film får ikke mange kommentarer, andet end der er ganske få steder i løbet af filmen, hvor den er sjov nok til rent faktisk at grine. Men der er der dog, de der scener hvor det går op i en højere enhed. Ligesom humor som bekendt er individul, altså kan det fx være, at andre finder andre scener sjove end lige dem jeg tænker på. Filmen lever helt op til standarden for genren (Old School, American Pie, osv) på alle område, men når det er sagt, så er det altså bare ikke min favorit genre.
Hvis man mangler intetsigende tom-underholdning en dag med drengene, jamen okay, fair nok, så kan man da godt smække den på. Ellers er det altså bare ikke værd at bruge sin tid på. Færdig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar