søndag den 28. februar 2010

NINJA ASSASSIN (2009), James McTeigue:

De snuppede Raizo fra hans forældre på fjernøstens gader. De trænede ham op til at blive verdens sejeste sortklædte lejemorder. Men da Ozunu-klanen henretter Raizos ven, bryder mesterninjaen alle bånd og flygter til Europa for at planlægge en blodig hævn.

Hmm, filmen stinker plot-, skuespil- og scenografi-mæssigt, så det sagt. Plottet er gennemskueligt og mangelfuldt med flere huller. Fx det at man stiller sin ninja-stjerne overdækkede VW på parkeringspladsen, foran det hotel man overnatter, når man er på flugt. Skuespillet er elendigt og hverken europæerne eller japanerne taler originalt sprog, hvilket ellers kunne have klædt filmen (det ringe skuespil). Desuden virker kulisserne kunstige, fantasifulde og computerspilanimerede, som en eller anden kulisse, på trods af man ellers forsøger bl.a. med en Berlin mur og Japansk inspireret gårmilø.
Alligevel har filmen dog nogle imponerende kampscener, som i sig selv kan være så underholdende, at man helt glemmer, hvad man egentligt sidder og kigger på (elendigt film og skuespil pakket ind i afstumpet vold og blod, blod, blod).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar