tirsdag den 9. februar 2010

THE FIRM (2009), Nick Love:

London 1980'erne. Dom er teenager og føler sig draget af den karismatiske verden af fodbold casuals specielt med baggrund i The Firms top boy Bex.


The Football Factory (netop af Nick Love) og Green Street Hoolgians står stærkt i hukommelsen indenfor genren. Nu næsten 5år efter kommer Nick Love så med endnu en hooligan film, The Firm. Men hvorfor lige nu? Er den bølge ikke ovre? Og hvorfor så ikke gøre den andeles, når det endelig er?
Filmen overrasker på ingen måde og forekommer filmisk ude af tid og meget (Tv-spil) Britisk uden det nødvendigvis behøver være en kritik i sig selv. Desuden er jeg også overbevist om at det rent faktisk bare er Nick Love stil (taget i betragtning af hans seneste film Outlaw). Desuden udspiller filmen sig i 80'erne miljø. Men når det er sagt, så er filmen alt for forudsigelig og der er alt for lidt fokus på de centrale personer og ikke mindst en gennemgående manglende karakterudvikling. Hvilket er lidt ærgerligt eftersom filmens historie har langt større potentiale end The Football Factory havde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar